A kislányom új segítőtársa

A gyerekek nem csak bearanyozzák az életünket, hanem bizony sokszor komoly fejtöréseket is okoznak, rengetegszer hoznak minket nehéz helyzetbe, és persze azt sem szabad elhanyagolni, hogy hányszor hozzánk ránk a frászt egy-egy rossz vagy hibás döntésükkel, melyeket nem előzhetünk meg vagy oldhatunk fel, hiszen tudjuk jól, hogy saját lábukra kell állniuk és saját döntéseket kell hozniuk, így pedig azt is meg kell tanulniuk, hogy a tetteiknek következményei vannak és bizony a dolgok nem mindig úgy sikerülnek ahogy szeretnénk vagy ahogyan terveztük. Mi azt gondolom, hogy elég jól tartjuk ebben magunkat a férjemmel, azonban most egy kicsit megingott a szigor és a következetesség amit eddig felépítettünk.

Sokáig azt gondoltuk ugyanis, hogy egy gyereknek nincs szüksége márkás dolgokra, legyen szó cipőről, ruháról vagy éppen az aktuális telefonjáról amit használ. Mindig el is mondtuk neki, hogy ha valami tetszik, azt persze megvesszük számára, de nem a márka vagy az ára fogja meghatározni a vásárlást, sőt, szinte felesleges sok dologból drága változatot vásárolni, hiszen most rengeteget nő és hihetetlen gyorsan cserére szorul a teljes ruhatára.

Ezzel a gondolatunkkal eddig nem is volt semmi probléma, és bár hatalmas meglepetés, de nem abban a témában jött elő a lázadása amire gondoltunk, hiszen lányként a ruhákra és a ruhatárra gondolna az ember hogy nagyobb összeget vagy márkákat követel egy idő után, neki azonban egy iphone telefonra fájt a foga. Sokáig ágáltunk ellene, azonban most olyan lehetőséggel rukkolt elő, amire már nem tudtunk nemet mondani, mert rengeteget dolgozott azzal, hogy ezt a lehetőséget megtalálja. Az almabazar.hu oldalon ugyanis használt alma lehetőségek villognak mindenhol, vagyis használt iphone telefont szeretett volna venni, méghozzá nem is rossz áron. Mi pedig egy hosszas tanakodás után úgy gondoltuk, hogy ez a csapat megbízható és a készülékek top minőségűek, az árak pedig hihetetlen jók és engedtünk a kérlelésnek. A kislányomnak tehát most már egy iphone telefonja van, amit meglepően értelmes és jó dolgokra használ, ennél fogva pedig még csak meg sem bántuk a döntésünket.  Mindenkinek csak javasolni tudom hogy vegye fel ezzel a kis csapattal a kapcsolatot ha hasonló cipőben járnak. Biztosan nem fogják megbánni.