Az új csapat eredményei

Amikor megalapítottam a céget rengeteg feladat volt a nyakamban és hatalmas felelősség nyomta a vállamat. Hihetetlen fontos volt számomra, hogy megfelelő munkavállalókat találjak a betöltendő munkakörökre, hogy stabil és erős alapokon álljon a vállalat, hiszen ekkor válik lehetővé az, hogy én a menedzsment feladatokkal tudjak foglalkozni az operatív működés irányítása helyett. Ez pedig nem csak feltétele, hanem záloga is annak, hogy a cég fejlődése és növekedése folyamatos legyen. Rengeteg erőm és energiám elment erre, nem beszélve arról, hogy nagyon sok időt emésztett fel a folyamatos interjúztatás és az emberek kiválasztása.

Tudtam, hogy szükségem van egy jó csapatra a munkavédelmi feladatok ellátására, de nem igazán volt kellő időm és energiám teljeskörűen utánanézni ennek a kérdésnek. Választottam egy csapatot, akik a kezdetekben segítettek ellátni ezeket a feladatokat, de idővel kezdtem érezni, hogy bár a törvényi feltételeknek megfelelő a működésünk, de valódi védelmet nem igazán nyújtanak sem a munkavállalók számára, sem pedig a cég hosszú távú működésének tekintetében.

Persze most már van elég időm és energiám arra, hogy megkeressem a megfelelő csapatot, és hála a jó égnek rengeteg jó ajánlást is kaptam erre, és meg is találtam azt hiszem a legjobbakat. Az activesafety csapatával ugyanis hihetetlen könnyű és hatékony együtt dolgozni. A munkavédelmi koordinátor nagyon jó kommunikációval és töredék energiabefektetés igényével dolgozik együtt a munkatársakkal, akiknél szemmel látható a változás eredménye, mert a felszabadult idő és energia a munkában köszön vissza, aminek hatására sokkal gyorsabban és hatékonyabban dolgozik jelenleg a cég. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mert emellett valódi védelmet biztosító rendszert építettek ki számunkra, és így már biztos lehetek benne, hogy nem ér minket semmilyen végzetes baleset vagy probléma a közeljövőben.