Könnyű, gyors vásárlás, különleges és szép szíjak

Amióta az eszemet tudom van egy kis társaság ott ahol lakom, csak csajok, akikkel eljárunk rendszeresen kocogni. Egyrészt hihetetlen jó érzés társaságban futni, másrészt pedig összekovácsolódott a banda és egyre feljebb és feljebb húzzuk egymást a teljesítményben is. Persze ha valaki elfárad, akkor lelassít, megáll, de alapjában véve én is azt vettem észre magamon, hogy nagyon jó hatással van rám a társaság és a motiváló ereje. Sokkal többet tudok most már futni, mint amikor elkezdtem, és nem is szenvedek annyira közben mint amikor az első kilométeremet lefutottuk együtt. Mondhatjuk tehát, hogy ez a kis csapat nagyon hatékony és hatásos azt gondolom mindenki számára. Közben pedig persze együtt indulunk és együtt megyünk haza, futás után be szoktunk ülni egy-egy salátára vagy limonádéra valahová, egyszóval a kellemest összekötjük a hasznossal.

Én pedig nem olyan régen vásároltam egy apple watch órát, hiszen már számtalanszor szerettem volna, de valahogy sosem volt rá lehetőség, most pedig rászántam magam. Hihetetlen sokat segít nem csak a sportban, hanem bizony a mindennapokban is, hiszen egy tárgyaláson felbecsülhetetlen segítség az, hogy meg tudom nézni ki keres, nem kell a telefonomat elővennem. Ez számomra felbecsülhetetlen segítség, mivel sokat tárgyalok és sokan keresnek. Egyetlen dolgot kellett már csak megoldanom, szükségem volt egy új szíjra, mivel én sport szíjjal vásároltam, de hát azt nap közben nem hordhatom, mert abszolút nem illeszkedik nyilván a szettemhez.

Fogalmam sem volt azonban hogy hol tudnék szép szíjakat venni, hiszen manapság az alapvető vásárlást sem olyan könnyű megoldani a vírushelyzet miatt, ráadásul csak szinte ugyanolyan szíjakat láttam mindenhol, ami nem sokkal jobb, mint ami nekem most van, vagyis nem vagyok vele kisegítve. Az egyik futós csapattárs azonban minden problémám megoldotta, hiszen ajánlotta a https://applewatchshop.hu/ oldalt, ahol tényleg gyönyörű szíjakra leltem. Rendeltem is, és már alig várom hogy megérkezzen, hogy hordhassam az irodába is.