Mert megérdemeljük

Szomorú, de tény, hogy néhány év már elrepült, szinte elrohant mellettem, van tehát tapasztalatom abban, hogy hogyan élik a nők mindennapjaikat. Tudom, mennyit rohannak, hajtanak, szaladnak nap, mint nap azért, hogy a munkahelyükön is és a családban is megfeleljenek, képesek legyenek ellátni feladataikat.

Nem kis szervező készséget igényel, hogy összerakják reggeltől estig a tennivalókat, annak érdekében, hogy a családban mindenki elégedett, jó kedvű, kiegyensúlyozott legyen. Ráadásul ma már szinte minden nőnek a munkahelyen is teljesíteni kell a nyolc órát.

Saját magamból kiindulva tudom, hogy a munka neheze otthon várja nőket. A háztartást vezetni nem könnyű, sőt embert próbáló feladat. Még úgyis, hogy ha időnként a férfiak besegítenek a házi munkába, hiszen a feladatok oroszlán része így is a nőkre vár a családi fészekben.

Gondoljunk csak arra, hogy folyamatosan szükséges a lakást tisztán tartani, tiszta ruhát biztosítani mindenkinek, meleg ételt tenni az asztalra, tehát sütni, főzni. Emellett nagy figyelmet kell fordítani a gyerekekre, hiszen legfontosabb az ő fejlődésük, nevelésük. Ez bizony időigényes feladat. Időt kell szakítani a játékra, a tanulásra, a szórakozásra velük, hogy egészséges fiatalokká cseperedjenek.

Sokszor előfordul, hogy a nők magukra vállalják ezeket az összetett, bonyolult, nehéz fizikai, szellemi megterheltséget igénylő feladatokat, de velük a családtagok nem igen törődnek. Gyakran nem is veszik észre, hogy szükségük lenne egy kis kényeztetésre, jó szóra, biztatásra. Néha elég egy kis csekélység, egy kis ajándék ahhoz, hogy a nők jó kedvre derüljenek, erőt merítsenek a következő feladatok elvégzéséhez.

Remek meglepetés ilyenkor egy-egy avon parfüm. Ezek között mindenki megtalálja a számára legjobb illatot, ráadásul a jó minőság mellett igen kedvező áron.