A legszuperebb csapat akikkel valaha együtt dolgoztam

Nem olyan régen az a hatalmas öröm ért, hogy a gyerekkori álmom megvalósíthattam, hiszen nekem mindig az volt a tervem, hogy tortákat fogok készíteni megrendelésre. Nem szerettem volna sosem beülős cukrászdát kialakítani, nem akartam folyamatos napi fogyasztásra süteményeket készíteni, hanem egy olyan vállalkozást szerettem volna, ami a tortakészítésben profi, rendelésre készít igazán egyedi tortákat akár ízvilág, akár design vagy kinézet szempontjából. Persze ehhez szükség volt arra is, hogy szeressek sütni és hogy a nagyi megtanítson minden olyan fortélyt ami szükséges volt ahhoz, hogy valóban tökéletes tortákat tudjak sütni, aztán egy tanfolyamra és egy iskolára, hogy papírral végezhessem mindezt, szóval muszáj voltam nem csak pénzt és energiát, hanem időt is áldozni arra, hogy én valamikor is profin tudjam csinálni azt, amit elterveztem magamnak.

Most pedig már ott tartok, hogy özönlenek a rendelések. Na persze nem volt ez mindig így. Hiába tudok én ugyanis profin tortákat készíteni, iszonyatosan finom ízvilággal, különleges kialakításokkal és formákkal, díszekkel és díszítésekkel, ha az emberek nem találnak meg. Ehhez pedig már nem volt elég az ajánlások sora, kellett egy weboldal, ahol az emberek rám tudnak találni, és ha már rám találnak, meg is tudják rendelni a tortákat. Persze nem kis kihívás volt számomra egy weboldal kialakítása, hiszen semennyire sem értek ehhez a világhoz, de egy profi webes csapat mindenben a segítségemre volt, és örök életemre hálás leszek nekik azért, amiért ennyire gyorsan, ilyen profi eredményeket tudtak elérni számomra. Persze ezek mellé kellettek még profi képek is. El is kezdtem tehát az ételfotózás világában barangolni és keresni a legjobb csapatot, amit egy tökéletes ajánlásnak köszönhetően meg is találtam.

A fotoda csapata ugyanis Balogh Tamás Osztya vezetésével a legjobb és legprofibb csapat akiket valaha is vágyhat egy hozzám hasonló vállalkozó, akinek nem csak az fontos, hogy a kép gyönyörű legyen, hanem bizony az is, hogy részletgazdag, szépen bevilágított, íncsiklandó és mindemellett valósághű is. A fotoda által készített képek tökéletesek. Nem kívánhatnék jobbat, és biztos vagyok benne, hogy náluk jobb és eredményesebb munkát senki sem végez a magyar piacon. Mindenkinek ajánlom őket, aki ételfotózás, termékfotózás témakörében keresi a tökéletes szolgáltató csapatot.